katselut

perjantai 10. tammikuuta 2014

Miten on mennyt viikko 2

Luku vuosi on alkanut. Tämä viikko on mennyt ihan hyvin. En ole jättänyt läksyjä tekemättä ja En ole myöhästynyt tunnilta mutta yhesti kyllä olen kun oli ruokailu ja oli hirvittävän pitkä jono. Ja en ole kyllä myöhästynyt koulustakaan. Fykessä aloimme opetella avaruutta niin sai valita planetoista niin valitsin uranuksen ja ei olla vielä keretty alkaa kirjoittamaan siittä tietoa mutta varmaan jonain päivänä kirjoitellaan. Matikassa aloimme harjoitella desi maali lukuja niin opin niittä aika paljon tai no joku verran ja ollaan keretty saada uudet kirjat ollaan tehty sitä jo kaksi aukeamaa oli ne aika helppoja mutta jotku osasin ihan hyvin. Hissassa opin kreikkaa, oli se kyllä vähä vaikeaa mutta kyllä mää sitte vähän osasin ja tajusin. Äidin kielessä minä opin subsantiivejä oli ne aika vaikeita mutta osasin sitte joitain ja tajusin sitte vähän. On mennyt ihan hyvin.


2 kommenttia:

  1. Onnistuit hyvin tavoitteissasi Milka! Olet alkanut myös kaikkia välkillä, koska olimmehan sitä konkkaa ulkona koko luokan kanssa! :)

    VastaaPoista
  2. Onnistuit hyvin tavoitteissasi ja olet ollut tällä viikolla kaikille ystävällinen ja hauska! Olet myös alkanut kaikkia välkällä ja muutenkin autat aina kun joku tarvii apua :) olet myös hyvä kouluaineissasi.

    VastaaPoista